blank

GCA 2012

blank

Vanaf 19 nov weer les voor 18+ !

English Nederlands

Komende evenementen

01/12/2020:Sinterklaasfeest
19/12/2020-03/01/2021:Kerstvakantie
   Agenda ►...

KNGU logo

Sport & Cultuurkaart logo

Lid worden

Als u overweegt lid te worden van S.O.S., dan kunt u ter kennismaking de eerste 2 lessen gratis deelnemen. Bevalt dat en besluit u die les te blijven volgen, dan krijgt u van de leiding een aanmeldingsformulier. Het ingevulde aanmeldingsformulier inclusief incassomachtiging dient u naar de ledenadministratie te sturen (zie het adres op het formulier).

Dit aanmeldingsformulier kunt u ook hier in PDF-formaat downloaden en uitprinten of u kunt het formulier digitaal invullen en mailen. Tevens vind u hier onze informatie-/bewaarfolder in PDF-formaat.

Als lid van S.O.S. bent u automatisch ook lid van de Koninklijke Nederlandse Gymnastiek Unie (KNGU) waardoor deelname aan evenementen die onder auspiciën van de KNGU worden georganiseerd voor u openstaat en u (in onverhoopte gevallen) een beroep kunt doen op de ongevallenverzekering die S.O.S. via de KNGU voor al haar leden heeft afgesloten.

Voor inschrijving en deelname aan wedstrijden is geen medische verklaring vereist. Een sportkeuring is echter wel gewenst en we raden daarom iedereen aan zich daarvoor te wenden tot de huisarts of een bureau voor sportkeuring. Als er bepaalde ziekten zijn die op zich deelname niet in de weg staan maar die zich wel tijdens de lessen kunnen openbaren, dan dient u de leiding hiervan in kennis te stellen.