blank

blank

Ivm coronavirus alle binnenlessen & activiteiten afgelast!! Voor buitentrainingen zie Corona update nieuwsbericht

English Nederlands

Komende evenementen

18/07-30/08/2020:Zomervakantie
   Agenda ►...

KNGU logo

Sport & Cultuurkaart logo

Jubileum SOS 60 jaar

Op 11 december 2012 bestond SOS 60 jaar. Dat moest natuurlijk gevierd worden! Zaterdag 13 april 2013 was de grote jubileumdag.

SOS bestaat 60 jaar

Foto's van het jubileumfeest

Dankwoord van het bestuur

Op zaterdag 13 april jl. heeft SOS zijn 60-jarig jubileum gevierd. De hele dag was sporthal Essesteijn afgehuurd waar alle SOS-ers bij elkaar kwamen om te genieten van sport en spel. Het was fantastisch om te zien hoe jonge en oude SOS-ers een hele dag plezier hadden. Met als klapper op de vuurpijl 2 demonstraties waarin iedere groep het beste van zichzelf liet zien.

Namens het bestuur wil ik iedereen bedanken voor zijn inzet die dag. Allereerst de jubileumcommissie. Het kan niet vaak genoeg gezegd worden maar Anja, Anita en Laura, nogmaals ontzettend bedankt voor het vele werk het afgelopen jaar. Door jullie inzet en organisatietalent is dit voor iedere SOS-er een onvergetelijke dag geworden!!!

Ook wil ik natuurlijk alle leiders en leidsters bedanken die allemaal een prachtige demo hadden bedacht en geoefend met hun groepen. Iedereen heeft genoten van de demonstraties.

Verder wil ik iedere vrijwilliger bedanken die zich heeft ingezet om deze dag op rolletjes te laten lopen. Zonder iemand te kort te doen wil ik toch even de mensen noemen die (sommigen al vanaf 8:00) de hele dag met toestellen hebben lopen sjouwen, van en naar de gymzalen, opruimen tussen het ochtend- en middagprogramma en ook tijdens de demonstraties.

Maar ook alle andere ouders en kinderen die hun steentje hebben bij gedragen aan deze feestdag. Nogmaals heel veel dank!!!!

We kunnen allemaal terugkijken op een fantastische dag!!!!!

Namens het bestuur,
Grytsje Sleijster

Jubileumfeest 13 april 2013

Alle leden m.u.v. de peuters en kleuters zijn op 13 april 2013 welkom vanaf 10:30 uur in sporthal Essesteyn, Elzendreef 20, 2272 EB in Voorburg. Om 10:45 gaat het feestprogramma beginnen.
De peuters en kleuters zijn vanaf 11:30 uur welkom.

Wat we precies gaan doe, vertellen we nog niet maar het is in ieder geval sportief. Dus doe je turnspullen aan en neem een trainingspak of joggingpak mee. Voor lunch, drinken en iets lekkers wordt gezorgd.

In de middag zijn er twee demonstraties waar alle leden aan deelnemen, van jong tot oud! De eerste demo begint om 14:00 uur, de tweede om 16:30 uur.
Alle deelnemers doen aan beide demonstraties mee, behalve de peuters en de kleuters, die doen alleen aan demonstratie 1 mee en gaan daarna naar huis.

Het is natuurlijk leuk als er veel mensen komen kijken. Voor ieder gezin zijn er daarom twee toegangskaarten voor de demonstraties. We verwachten veel toeschouwers, maar die passen niet allemaal tegelijk in de sporthal. Om die reden is er een verdeling gemaakt. Kijk in het schema hieronder wanneer je persoonlijke supporters kunnen komen kijken naar één van de demonstraties.

Demonstratie 1
14:00-16:00 uur
ouders/belangstellenden van:
Demonstratie 2
16:30-18:30 uur
ouders/belangstellenden van:
Peuters en kleuters Meisjes 7-13 jaar van juf Anja
Jongens en springploeg Meisjes 7-13 jaar van juf Rachida
Meisjes 7-13 jaar van juf Anita Meisjes 7-13 jaar van meester Sander
Meisjes 7-14 jaar e.o. van juf Kitty Dans
Masters van Coby, Joyce en Trudi Masters van Joke
Dames Selectie van Marleen
Ereleden

Om 18:30 uur is de feestdag afgelopen. (Voor peuters en kleuters al om 16:00 uur.)

Hierbij in PDF-formaat de informatiebrieven over de jubileumdag voor peuters/kleuters, masters en overige leden, zoals die ook op de lessen zijn uitgedeeld.

Heeft u nog vragen? Mail ons dan op sosjubileum@gmail.com

Tot 13 april allemaal!
De jubileumcommissie

Jubileumfeest op 13 april 2013